KEDVEZMÉNYEK

Nettó 30 000 Ft. vásárlás
felett - 5% kedvezmény

TOP termékek
Termékajánló
Látogató számláló
0
1
8
1
7
9
3
Házhozszállítás

Házhozszállítás

HVG & Céginformáció.hu arany tanusítvány

értékelés

Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

ROTO ZÁR, ALKATRÉSZEK

Főkategória >ROTO ZÁR, ALKATRÉSZEK

A ROTO zárrendszerek közel 40 éve jelen vannak a nemzetközi és a magyar nyílászáró iparban. Régebben a ROTO CENTRO 100 illetve a tovább fejlesztett ROTO CENTRO 101, réz színű, kiváló tulajdonságokkal bíró, szerelő barát, nyíló és nyíló-bukó vasalatok, lettek felszerelve a SOFA, DUFA stb., fa nyílászárókra, továbbá a PANORÁMA műanyag szerkezetek nagy részére is. Az ezredforduló elején a termékcsaládot felváltotta egy még körszerűbb változat, a ROTO NT, melynek tulajdonságai megfelelnek az építőipari elvárásoknak.
Kínálatunkban megtalálható a leggyakrabban meghibásodó alkatrészek jelentős része, ezeket a szerelői tapasztalatunk alapján állítottuk össze. Természetesen a vasalat gyártó összes termék családja, összes alkatrészét nem áll módunkban raktározni, viszont igény esetén ezeket is beszerezzük. Egyszárnyú ablak vagy ajtó esetén előforduló meghibásodás, a rúdzár fogaskerékház törése, itt az ablakoknál van lehetőség a ROTO GR.1265 MV jelölésű zár cseréjére, a többi esetben fogaskerékház cserével lehet megoldani a javítást. Gyakori meghibásodás még a ROTO R 600 A 11 sarokváltó törése, emiatt a rúdzár nem közvetíti a mozgást az olló irányába, ezért nem lehet buktatni a szerkezetet. Sok esetben a kétszárnyú ajtók vagy ablakoknál a  R604 B55 peremretesz, reteszelő részének a törése miatt szükséges az alkatrész cseréje. A bukó – nyíló záró darabok, úgymint K604 A 12 vagy R 604 változatainak kopása és törése, az alsó és felső sarokcsapágyak illetve sarokpántok kopása vagy törése esetén is legtöbb esetben biztosítani tudunk csere alkatrészt.


Amennyiben bizonytalan a termék kiválasztásánál, készséggel álunk rendelkezésére a megadott elérhetőségeken. A kellemetlenségek elkerülése érdekében, kérjük, fotózza le a kopott vagy törött alkatrészt, küldje el nekünk a képeket és segítünk a megfelelő termék kiválasztásban.


Üdvözlettel
ABC-ZÁR csapata