KEDVEZMÉNYEK

Nettó 30 000 Ft. vásárlás
felett - 5% kedvezmény

Szűrés
Termék státusza
TOP termékek
Termékajánló
Látogató számláló
0
1
8
0
7
6
7
Házhozszállítás

Házhozszállítás

HVG & Céginformáció.hu arany tanusítvány

értékelés

Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

MACO ZÁR, ALKATRÉSZEK

Főkategória >MACO ZÁR, ALKATRÉSZEK

A MACO zárrendszerrel ellátott homlokzati nyílászárók világszerte ismertek. Hazánkban is számtalan ajtó és ablak esetén, a gyártók előszeretettel alkalmazták és alkalmazzák, a kiváló tulajdonságai és műszaki sokrétüsége miatt. A nyíló, nyíló-bukó, bukó vagy toló szerkezetekhez, az íves vagy alakos fa, műanyag és alumínium ajtókhoz illetve ablakokhoz kifejlesztett vasalat, hosszútávon megbízható, biztonságos működést biztosít. Az alkatrészeken lévő jelölések egyszerűsítik a beazonosítást, a kopott vagy sérült alkatrész cseréjét ez alapján lehet áruházunkban megrendelni.


-21%
 

prev
12
next

Kínálatunkban megtalálható a leggyakrabban meghibásodó alkatrészek jelentős része, ezeket a szerelői tapasztalatunk alapján állítottuk össze. Természetesen a MACO vasalat gyártó összes termék családja, összes alkatrészét nem áll módunkban raktározni, viszont igény esetén, lehetőség szerint ezeket is beszerezzük. Egy és kétszárnyú ablak vagy ajtó (erkély, terasz vagy bejárati) esetén előforduló meghibásodás, a rúdzár fogaskerékház törése (a jelenség hogy a kilincs körbe forog). Itt van lehetőség a MACO rúdzáron talált jelölés szerinti zárcserére (pl. Gr4 1250-1500, Gr5 1501-1750, Gr6 1851-2100, Gr7 2101-2350 ) a többi esetben fogaskerékház cserével lehet megoldani a javítást. Gyakori meghibásodás még az alsó sarokváltó törése (MACO 52812) emiatt a rúdzár nem közvetíti a mozgást a szerkezet alsó részéhez és az ablakot vagy ajtót buktatni talán lehet, de kinyitni már nem. A gyártó fejlesztésének köszönhetően az erkély vagy teraszajtó zárrendszerének szerves része a hibás működtetés gátló illetve a huzatzár (MACO 20010, MACO 52207) amely lehetővé teszi a belső kilincses szerkezet bezárását akkor is, ha kilépünk. A függőleges bukó – nyíló záró darabok, úgymint MACO 33360, ill. 33361 változatainak kopása és törése, az alsó és felső sarokcsapágyak illetve sarokpántok MACO 21914, MACO 21940 stb. kopása vagy törése esetén is legtöbb esetben biztosítani tudunk csere alkatrészt.

Amennyiben bizonytalan a termék kiválasztásánál, készséggel álunk rendelkezésére a megadott elérhetőségeken. A kellemetlenségek elkerülése érdekében, kérjük, fotózza le a kopott vagy törött alkatrészt, küldje el nekünk a képeket és segítünk a kiválasztásban.

Üdvözlettel
ABC-ZÁR csapata