KEDVEZMÉNYEK

Nettó 50 000 Ft. vásárlás
felett - 5% kedvezmény

TOP termékek
Termékajánló
Látogató számláló
0
1
7
2
6
8
3
Házhozszállítás

Házhozszállítás

HVG & Céginformáció.hu arany tanusítvány

értékelés

Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

HUZATZÁR - CSAPPANTYÚ

Főkategória >HUZATZÁR - CSAPPANTYÚ

Huzatzár, csappantyú vagy csapózárnak is nevezik ezt a kis szerkezetet. Az erkély vagy teraszajtók, néhány kivételtől eltekintve, csak belső kilincsel készül, ebből kifolyólag csak innen zárható. Viszont a használat során, sok esetben jó lenne, ha kívülről is behúzható lenne az ajtó,télen hogy ne legyen nagy hőveszteség, nyáron hogy hatékony legyen a klíma. Továbbá segítségével kizárható a dohány füst, zaj, szennyeződés, akkor is, ha kiléptünk az erkélyre vagy teraszra.
Kínálatunkban megtalálható a legtöbb műanyag ajtó típushoz illeszkedő huzatzár, és az ismert régebbi, (SOFA, DUFA, stb.) illetve az új, fa szerkezetekhez. A termék kiválasztásnál több szempontot is figyelembe kel venni, úgy, mint ajtó anyaga - műanyag vagy fa esetleg alumínium -, azt hogy egy vagy kétszárnyú a szerkezet, és bizonyos esetekben célszerű beazonosítani a működtető rendszert (vasalatot) amivel szerelték. A vasalat rendszer típusát a kilincses szárny élén található fém rúdzárról leolvasható. Ez lehet MACO, ROTO, AUBI, WINKHAUS, GU, ELZETT, SIEGENIA, SCHÜRING, SCHÜCO, HAUTAU, SZILAS, stb., kérdés esetén segítünk. Fontos szempont még az egyszárnyú ajtók esetén a tok profil típusa, ez lehet sima, egyperemes vagy dupla peremes, kétszárnyú ajtóknál viszont a másodszárny rögzítésének kiképzése. Ez lehet perem reteszes, vagy perem rúdzáras, és ennek ismeretében kel a huzatzárat kiválasztani. A termék felszerelése egyszerű, a mellékelt képek illetve a szerelési útmutató alapján.


Fontos!
Amennyiben bizonytalan a termék kiválasztásánál, készséggel álunk rendelkezésére a megadott elérhetőségeken. A kellemetlenségek elkerülése érdekében, kérjük, fotózza le az erkély vagy teraszajtó tok illetve szárny élét, kilincs magasságban, küldje el nekünk a képeket és segítünk a huzatzár kiválasztásban

Üdvözlettel
ABC-ZÁR csapata